FUTURE TECHNOLOGY AS

Future Technology AS ble stiftet i februar 2011. Selskapet vårt skal være et ledende konsulent- og teknologiselskap lokalisert i Sandefjord og Oslo. Vi vil utvikle nøkkelkompetanse som vil drive oss å være best i Norge innen vårt felt. Vi skal levere sikre og avanserte løsninger.

Future Technology AS skal være et selskap som både eiere og ansatte er stolte av og som er en foretrukket aktør av våre kunder. Selskapet tilby konsulenttjenester, ingeniørtjenester og konstruksjonsløsninger. Vårt fokus er på infrastruktur, fornybar energi og olje & gass markedet.

Vår bedriftskultur skal være nyskapende og samarbeidsvillig. Future Technology AS skal være kjent for sin oppfinneriske tenkning, der gode ideer blir belønnet. Vi vil bidra med førsteklasses ideer og innovasjon samt gode løsninger for våre kunder.

Future Technology AS skal være ubyråkratisk og fleksibel, og samtidig samarbeide effektivt sammen med våre kunder. Produktene og tjenestene skal utføres på en profesjonell og riktig måte, og med økonomisk kontroll.STYRET

Det er vanskelig å overvurdere et godt og kompetent styre. Først og fremst fordi de er avgjørende i å gjøre gode beslutninger, men også fordi dens medlemmer sier noe om utsiktene for selskapet i seg selv.