Future Technology oppretter ny avdeling!

Future Technology er i stadig vekst, og vi har i lengre tid fått forespørsler fra våre kunder og samarbeidspartnere om vi har prosjektledere tilgjengelig som kan bistå i større og mindre prosjekter. Vi har nå den gleden av å dele nyheten om at vi har opprettet en avdeling for Project & Information Management.

Prosjektledelse er både en aktivitet og et fagfelt. Avdelingen skal sørge for faglig utvikling av våre prosjektledere hvor det fokuseres på hvordan kunnskap, ferdigheter, verktøy og teknikker anvendes på prosjektaktiviteter for å imøtekomme ulike prosjekters og kunders behov.

Prosjektbasert arbeid avhenger av at de relevante aktørene har korrekt informasjon og data til riktig tid for å kunne ta informerte valg og bidra til å oppnå prosjektmålene på en effektiv måte. Effektiv informasjonsledelse gjør at prosjektteamet kan bruke deres tid, ressurser og ekspertise effektivt for å fatte beslutninger og føre prosjektet fremover.

Project & Information Management-avdelingen binder på mange måter de andre avdelingene i Future Technology sammen. Med den gode fagkompetansen og tette dialogen vi har med Power systems, Technical Safety, Risk and safety og Flow assurance, har vi meget god kompetanse og erfaring på både prosjektledere og tekniske prosjektstøttefag.

Avdelingen satser i første omgang på bransjer som bygg, energi, infrastruktur og samferdsel.

Forrige
Forrige

Ny hjemmeside

Neste
Neste

LUNDIN PUBLISERER ARTIKKEL OM FSCC